Cover
Belföld
Budai Gyula: Gyurcsány Ferenc a Czeglédy-ügy politikai felelőse
2018-01-3021:10
Napi aktuális című műsorunk vendége volt Budai Gyula. A Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjét is megdöbbentette a hír, miszerint egyéni jelöltként indítják Czeglédy Csabát Szombathelyen. Továbbá hangsúlyozta, ha büntetőeljárás indul jogosulatlan pénzügyi tevékenység ügyében, akkor a felelősség Dobrev Kláráé, a politikai felelősség pedig Gyurcsány Ferencé.
Valóban eljutottunk oda, hogy az egymással veszekedő baloldal, akik nem tudnak megegyezni a jelöltekben és minden nap mást mondanak egymásról, csak egy dologban ért egyet, ez nem más mint, a Czeglédy ügy. Ebben a dologban, mindenki összezárt. Úgy gondolom az összezárás mögött egy óriási svindli létezik. Czeglédy egy stróman, Gyurcsány strómanja. Ügyei pedig a pártfinanszírozásról szólnak. 
A politikai felelősség egyértelműen Gyurcsány Ferencé. Czeglédy Csaba semmi mást nem csinált, mint végrehajtotta azokat a manővereket, amiken keresztül pénzt tudtak csinálni. Lehet strómannak vagy bármi másnak nevezni, de ezek a pénzek a pártkasszákba vándoroltak – magyarázta Budai Gyula.

Teljesen egyértelmű ez a baloldal és Gyurcsány Ferenc korrupciós ügye.

Ha büntetőeljárás indul jogosulatlan pénzügyi tevékenység ügyében, akkor a felelősség Dobrev Kláráé, hiszen ő irányítja az Altus cégbirodalmat. A politikai, erkölcsi felelősség pedig Gyurcsány Ferencé. 

A teljes beszélgetés IDE KATTINTVA elérhető. 

ECHO TV – A nemzet hangja – Napi aktuális 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ