Cover
Krónika
Razzia: elátkozott környék – három év alatt három gyilkosság
2018-01-2409:41
Nem fenyegette áldozatát, és nem készült a gyilkosságra az a fiatal, aki három késszúrással ölte meg 19 éves volt barátnőjét Budapesten, az Újlak utcában. Hegedűs László ügyvéd az ECHO TV Razzia című bűnügyi magazinjának nyilatkozva mondta ezt. 
A védő arra reagált, hogy a január 12-ei gyilkosság után több médiumban is megjelent, W. Dávid azt mondta Fanninak, úgy fog járni, mint az a nő, akit öt nappal korábban ölt meg egykori élettársa.
 
2018. január 7-én Budapesten, az Újlak utcában, éjfél után egy férfi beállított egykori szerelméhez, és szó nélkül lelőtte annak élettársát. A 21 éves Vivien a kislányával az utcára menekült, de nem jutott messze. A 26 éves Norbert fejbe lőtte, majd magát is megsebesítette, nem törődve a mellettük álló kétéves kislánnyal. A gyilkos a mentőautóban, Vivien a kórházban halt meg.
 
Öt nappal később, január 12-én, újabb brutális gyilkosság döbbentette meg a környék lakóit. Torkon szúrt, fiatal nőre bukkantak az Újlak utca egyik panelházának 6-7. emeleti lépcsőfordulójában. Még élt, amikor rátaláltak, de nem tudták megmenteni az életét.
 
A helyiek azt mondják, igazi elátkozott környék ez. Három év alatt három gyilkosság történt az Újlak utcában, ebből kettőt szerelemtől elvakult férfiak követtek el.
 
18 évvel ezelőtt ráadásul az egyik áldozat, Fanni apja is itt végzett magával – állítja az egyik lakó.
 
A Razzia című műsorunk legutóbbi adása IDE KATTINTVA megtekinthető. 

ECHO TV - A nemzet hangja - Razzia
 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ