Cover
Belföld
Törvénycsomag készül a Soros-terv ellen
2018-01-1207:33
A január 17-ei kormányülés egyik fő témája lesz egy olyan törvénycsomag, amely a Soros-terv megakadályozása érdekében kerül a kormány asztalára. A legutóbbi nemzeti konzultáció eredményei kötelezettséget adtak a kormánynak, miszerint cselekednie kell, és ennek meg kell nyilvánulnia a jogalkotásban is – közölte Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár Napi aktuális című műsorunkban. 
A kormánypárti politikus felhívta rá a figyelmet, hogy a kormányzatnak fontos szerepe van abban, hogy az ország életébe történő beavatkozási, befolyásolási kísérleteket megpróbálja elhárítani. Tuzson Bence közlése szerint Soros György milliárdos tőzsdespekuláns befolyást akar szerezni már nem pusztán az illegális bevándorlás kérdésében, hanem a magyarországi választások kérdésében is, hiszen látható is, hogy Soros tulajdonképpen választási irodákat hoz létre az országban.

Az államtitkár emlékeztetett arra, hogy Soros György beavatkozási kísérletének látni is az anyagi bázisát, hiszen a spekuláns az ősszel 18 milliárd dollárt, vagyis közel 4800 milliárd forintot utalt át a saját alapítványának.

A teljes adás IDE KATTINTVA megtekinthető

ECHO TV - Napi aktuális 

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ