Cover
Belföld
Még másfél év küzdelem a brüsszeli „boszorkánykonyhában”
2018-01-1110:05
A tömeges migráció miatt a nyugat-európaiak borzalmas életminőségbeli romlást kénytelenek elszenvedni és nekünk magyaroknak igenis látni kell, hogy ezt a veszélyt elhárítottuk, és továbbra is ki kell állnunk ezek mellett az elvek mellett – hívta fel rá a figyelmet Morvai Krisztina, az Európai Parlament független képviselője Napi aktuális című műsorunk szerdai adásában, aki azt is bejelentette, hogy nem indul 2019-es európai választásokon.

Morvai Krisztina sorra kapja a leveleket, amelyből elmondása szerint kiderül, hogy Nyugat-Európában az emberek mennyire elvesztették a biztonságérzetüket, sőt vannak olyanok, akiknek egyenesen halálfélelmük van a közlekedési járműveken, sokak nem mernek a gyermekeikkel kimenni a városi parkokba.

A politikus az adásban elmondta, nem kíván indulni a következő, másfél év múlva esedékes európai parlamenti választásokon, hanem majd egyetemi oktatóként, illetve jogászként kívánja folytatni a pályafutását. Az EP-képviselő ugyanakkor nyomatékosította, hogy nagyon komoly munkával fog telni a ciklusból hátralévő időszak. Tervei között szerepel, hogy továbbra is kiálljon Magyarország jelenlegi, a tömeges migrációtól mentes politikája mellett, ezen kívül az elszakított területen élő magyarok sorsának bemutatására kívánja felhívni a figyelmet.

A teljes adás IDE KATTINTVA megtekinthető 

ECHO TV - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ