Cover
Belföld
Kovács Zoltán: A Soros-jelentés már készen van
2018-01-1020:30
kovács zoltán, napi aktuális, soros-jelentés
Judith Sargentini-t azért bízták meg, hogy jelentést készítsen Magyarországról és ez a Soros-jelentés gyakorlatilag már készen van. Ne legyen senkinek kétsége, akik készítik ezt a jelentést, már pontosan tudják, hogy mit fognak írni. A képviselő asszony alapvető dolgokkal nem volt tisztában, de ez nem újdonság, az elmúlt években számtalanszor tapasztaltunk hasonlót – mondta Kovács Zoltán a Napi aktuális című műsorunkban.
A kormányszóvivő szerint a tegnapi látogatást Judith Sargentini magának szervezte, mivel az Európai parlamenttől nem kapott semmilyen felhatalmazást arra, hogy idejöjjön vizsgálódni. "Ez önmagában árulkodik arról, hogy egy koncepciós eljárás van folyamatban Magyarország ellen. A Soros-jelentés már készen van, itt most csak egy színjátékot adnak elő, amiben megpróbálják eljátszani, hogy egy tényleges tényfeltárás zajlik" - mondta Kovács Zoltán.
"Hét éve folyamatosak a támadások, már meg sem tudjuk számolni, hogy hányadik állomása ez annak a boszorkányüldözésnek, ami Magyaroszág ellen zajlik. Nem számítanak a tények, nem számítanak az intézménybeli különbségek, aminek értékként kellene megjelenni Európában." Kovács Zoltán szerint egyértelműen Soros Györgyhöz köthető szerveződés támadja az országot, így minden információt a helyén kell kezelni. 

"A mi dolgunk az, hogy elmondjuk a magyar eredményeket, amik ilyen körülmények között születtek az elmúlt hét évben. Én azt gondolom, hogy szembesíteni kell magunkat és a választókat is azokkal az erőfeszítésekkel, amiket az elmúlt években tettünk. Meg kell becsülnünk, amit közösen értünk el ebben az országban" - tette hozzá a kormányszóvivő.
A TELJES ADÁS IDE KATTINTVA NÉZHETŐ VISSZA.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ