Cover
Belföld
Fidesz-KDNP: Napirendre kell venni a Soros-terv végrehajtása elleni akciótervet!
2018-01-1011:32
A Fidesz és a KDNP szerint "a Soros-szövetségesek" folyamatosan támadják Magyarországot, ezért arra kérik a kormányt, hogy minél előbb dolgozza ki és vegye napirendre a Soros-terv végrehajtása elleni akciótervet.
   

Hollik István, kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: van ami nem változik, "a Soros-szövetségesek" idén is ott folytatják, ahol tavaly abbahagyták. 
    
Mindent megtesznek, hogy "a spekuláns tervét" Magyarországra és a magyar emberekre erőltessék - mutatott rá. Úgy fogalmazott: Soros György egyik legfontosabb brüsszeli szövetségese, aki a hazánkat elítélő Soros-jelentés készítője is, Magyarországra érkezett. Judith Sargentini európai parlamenti (EP-) képviselő a migránspárti politika egyik legfőbb szószólója, aki többször kiállt a migránsok minél nagyobb számú befogadása és a kötelező betelepítési kvóta mellett - közölte Hollik István. Kitért egy előző nap tartott meghallgatásra is, ahol szavai szerint szintén Magyarország ellen áskálódtak. Úgy értékelte: nem történik más, mint egy, Magyarországot elítélő "Soros-jelentés" előkészítése. 

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ