Cover
Belföld
Havas Henrik szerint Kálmán Olga azért hazudik, mert szégyelli, hogy a zaklatással viccelődött
2018-01-0807:18
Meghökkentő Facebook-bejegyzést írt Havas Henrik, aki botrányosan, alpári módon viselkedett Simicska Lajos televíziójában, ahol a szexuális zaklatásokkal kapcsolatban kapott lehetőséget magyarázkodni - hívta fel rá a figyelmet az Origo.
Havas akkor többek közt azt állította, hogy amikor Kálmán Olga felhívta, hogy behívja a műsorba, akkor a bukott egykori ATV-s műsorvezetőnő azzal viccelődött, hogy Havas őt bezzeg nem molesztálta. „Te disznó, együtt voltunk húsz évvel ezelőtt, fiatal voltam és szép. És engem miért nem molesztáltál, te dög?" Ezt mondta Havas szerint Kálmán Olga, aki viszont ezt tagadta.

A Ripost szavazást is indított, amelyben arra volt kíváncsi, hogy az olvasók szerint ki hazudott. Majdnem 67 százalék azt mondta, hogy Havas Henrik. 
Most azonban Havas részletesen visszatér a beszélgetésre és arra, ahogy a kínos interjú után a Simicska-tévé folyosóján beszélgetett a két jobbikossá lett egykori balliberális újságíró.
Havas magyarázata: Kálmán Olga szégyellte, hogy nyilvánosságra került, hogy a szexuális zaklatáson röhögcsélt. Ez bizony lehetséges. Az viszont gyanúsan életszerűtlen, hogy Havas szerint Kálmán Olga azért volt zavarban, mert a férje talán az adásvezérlőben volt.
Forrás: Origo
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ