Cover
Belföld
Soros civiljei a migránsok védelméért küzdenek a magyar emberek érdekei helyett
2018-01-0509:26
Soltész Miklós, migráció, soros györgy, LMBTQ
A Soros Györgyhöz köthető civil szervezetek és társaságok - mint például a Helsinki Bizottság is - nem a magyar emberek érdekeit tartják szem előtt, hanem sokkal inkább egy olyan terv végrehajtásában vállalnak szerepet, amelyben a fő feladatok közt a kerítésbontás, és a magyar kormány döntéseinek folyamatos megtámadása áll. Minderről Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár beszélt az ECHO TV Napi aktuális című műsorában.
A magyar emberek érdekeinek képviselete helyett, sokkal inkább a Soros-terv végrehajtásában érdekeltek azok a civil szervezetek, melyek a milliárdoshoz köthetők – mondta Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár. A politikus az ECHO TV Napi aktuális című műsorában kifejtette, évek óta hatalmas nyomás van a kormányon, mert ezek a magukat civilnek nevező társaságok sorra megtámadják a magyar kormány döntéseit.

Az államtitkár jelezte, a Soros György támogatta civilek olyan feladatokban vesznek részt, mint adott esetben a határmenti kerítés lebontása, és idesorolta azokat a jogászokat, akik az illegális bevándorlók jogaiért harcolnak Magyarországgal szemben. Soltész Miklós példaként hozta a Helsinki Bizottságot, amely szerint a Magyarországra érkező migránsoknak biztosítani kell az LMBTQ-jogokat.
 
Véleményé szerint ezek a szervezetek a káosz-és zűrzavar keltésben érdekeltek Európa legbiztonságosabb országában, ugyanakkor nem fognak célt érni, mert az emberek már látják, hogy csak önös érdekeket akarnak kiszolgálni.

A teljes adás IDE KATTINTVA megtekinthető. 

ECHO TV 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ