Cover
Belföld
A politikusok legszebb pillanatai 2017-ben
2018-01-0521:08
németh szilárd, dúró dóra, gyurcsány ferenc, 2017
Az Informátor stábja 2017 legjobb élményéről és legviccesebb pillanatáról kérdezte a politikusokat. A jobbikos Dúró Dóra és a DK elnöke, Gyurcsány Ferenc is zavarba jött a kérdéstől. A Fidesz alelnöke, Németh Szilárd azonban feltudta idézni legszebb emlékeit politikai téren is.
Dúró Dóra, a Jobbik országgyűlési képviselője nehezen tudott választ adni a kérdésre, gyermekei néptánc fellépéséhez vagy a bemutató úszásórákhoz kötné a legjobb élményét. Vicces dolog pedig szerinte ritkán történik politikusokkal.
Hát nem tudom, nem vagyok én egy vicces fickó
– válaszolta a kérdésre a DK elnöke, Gyurcsány Ferenc.

Úgy véli, hogy általában politikusi szerepben látják őket, ez alapján formálnak elsődlegesen véleményt. Pedig szerinte bármennyire is hihetetlenül hangzik ezek mögött a szerepek mögött normális emberek vannak. Ők is álmosan ébrednek reggel, megisszák a kávéjukat, nevelik a gyerekeiket jól vagy rosszul. A politikus szerint ebben pokolian sok öröm van. 

Küzdelmes év volt politikailag, de a DK számára sikeres. És azt remélem, hogy a 2018-as év nemcsak a DK, hanem az egész demokratikus ellenzék számára is sikeres lesz
– tette hozzá. 
Németh Szilárd számára az egyik legjobb pillanat a tavalyi évből, amikor a Fidesz-kongresszuson újra megválasztották a párt alelnökének. A másik pedig, ami az egész ország életében a legfontosabb, hogy a kerítés továbbra is áll. 
Másik kérdésre pedig viccesen válaszolt: 
Az MSZP-sek legégetőbb problémájukat úgy fejezik ki az ünnepek közeledtével, hogy: „Jajj Istenem, már megint nyakunkon a Karácsony.”
Az ECHO TV Informátor című műsorának 2018.01.05-i adása IDE KATTINTVA megnézhető. 

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ