Cover
Belföld
Borbély Zsolt Attila: Vállalhatatlanná vált a Jobbik
2018-01-0307:57
jobbik, ellenzék, soros, orbán, migráns, bevándorlás, európa, keresztény
A legújabb felmérések szerint a Jobbik számára kudarcot hozott a 2017-es év. A párt támogatottsága több éves mélypontra süllyedt, bár a fölényesen vezető Fidesz-KDNP után a párt még őrzi a második helyét, a töredezett baloldal tábora már nagyobb, mint a Jobbiké. A DK pedig megelőzte a válságban lévő MSZP-t. A témában Borbély Zsolt Attila politológus volt a Napi aktuális vendége.
A Jobbik a saját, jól felépített imázsát veri szét. Borbély Zsolt szerint, a Jobbik politikája azt sugallja, hogy Orbán Viktor nagyobb veszélyt jelent a magyarok biztonságára, mint Soros György. "Holott Orbán Viktor ellenáll a migráns politikának, aki az európai fehér-keresztény kultúra legfőbb védelmezője, míg Soros, aki ennek az egész migránsválságban, Iszlám betolakodásban és invázióban világosan jelen lévő motor."
„Aki most a Jobbik vezérkarban, van az cinkos egy egyértelműen magyarellenes, nemzetellenes politikában, amely az ellenséget tünteti fel szövetségesnek, és a magyar érdekeket képviselő kormányt pedig ellenségnek.”
-mondta Borbély Zsolt politológus.
A politológus elárulta, hogy lassan már a baloldali elemzők is egyetértenek abban, hogy jobb-bal megosztottság a múlté, melynek a helyét a globalista-lokalista ellentétpár veszi át. A globális háttérhatalom szándéka, hogy Európát tönkre tegye, mint keresztény érdekeken álló entitást. Ebben a kérdésben nem odaállni az ország miniszterelnöke mögé, aki az ellenállás vezető alakja Európában, az nem csak a magyarság, de az európai gondolkodásmód elárulását is jelenti.

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA NÉZHETŐ VISSZA.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ