Cover
Kultúra
50. alkalommal játszották a Tied a világ! című előadást a Játékszínben
2017-12-2821:20
szörényi levente, bródy jános, tied a világ, nagy sándor
A zenés társasjáték egy házibuliba viszi el a nézőt, ahol 20 Illés-sláger hangzik el, kiváló fiatal művészek előadásában. A produkció különlegességét azonban Szörényi Levente és Bródy János jelenléte adja.
A darabnak az igazi profisága, hogy olyan mint hogyha improvizálnánk benne szinte végig és közben ezek megírt szövegek, tehát hogy a Vajk ezt direkt ránk írta, mert tudta, hogy mi az életben is nagyon jó barátok vagyunk úgyhogy ez meg külön öröm.
– mondta Nagy Sándor, színművész. 

A produkciót Szente Vajk rendezte.  2014. június 20-án mutatta be a Játékszín, majd idén februártól, közel másfél éves kihagyás után látható az előadás, amit a közönség követelt vissza. 

A kétszer 50 perces interaktív produkcióban a nézők is részt vesznek. A teltházas előadásokon ráadásul akad olyan is, aki nem először élvezi az előadást. 

A nagy titok az a Szörényi-Bródy. Elképesztő zenék, ezek ikonikus emberekről beszélünk, akik olyan zenéket írtak, ami szerintem kortalan, tehát még húsz év múlva is fogjuk énekleni és a négy színész természetesen, akik fantasztikusan játsszák, úgy adják elő a dalokat kicsit modernizálva, ami azt gondolom, hogy a mostani nézőnek, mindenkinek a fülét így megsimogatja.
– mondta Bank Tamás, a Játékszín igazgatója. 

A darab csúcspontját akkor éri el, amikor a házibuliba egyszer csak megérkezik egy legenda, hogy eljátsszon egy dalt. A nézők legnagyobb része szereti ezeket a dalokat és emlékei is fűződnek hozzá és tényleg úgy érezheti magát mintha egy múltidéző házibulira jöttek volna össze.

ECHO TV

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ