Cover
Belföld
MSZP-DK: Egyéniben van, listában nincs megállapodás
2017-12-2016:49
gyurcsány ferenc, molnár gyula, Karácsony Gergely, mszp, dk
Hivatalosan is megállapodott egymással a 106 körzetben az MSZP és a DK. Eszerint 46 választókerületben a Gyurcsány-párt, 60-ban pedig a szocialista párt jelöltjét indítják. Az arányszámot a két párt támogatottsága alapján fogadták el.
Az MSZP elnöke azt mondta: a mostani megállapodáson túl készen állnak arra, hogy további szereplőket vonjanak be. Az MSZP hiába szerette volna, a DK nem ment bele a közös listába. Gyurcsány Ferenc Karácsony Gergelyről is beszélt: állítása szerint a DK nem támogat olyan miniszterelnök-jelöltet, aki más párt listáján van.

„Azzal, hogy önálló listát indítunk, megmutatjuk a lehetséges különböző demokratikus alternatívát. Szerintünk ez helyes. Természetesen elfogadjuk, hogy valaki másként gondolkodik, és vannak hívei, továbbra is az egy lista gondolatának. De, mint a legtöbb kapcsolathoz több partner kell, ebben az ügyben nem lesz megállapodás" – mondta Gyurcsány Ferenc.

A baloldalon még ma is Gyurcsány az igazi vezér - reagált a Fidesz kommunikációs igazgatója Molnár Gyula és Gyurcsány Ferenc bejelentésére. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint újra bebizonyosodott, hogy a baloldalon még ma is Gyurcsány az igaz vezér. Az ő érdekei szerint, az ő általa diktált ütemben, az általa kiválasztott szereplőkkel alakulnak a dolgok.

Ugyanazok akarnak hatalomra jutni, akik egyszer már tönkretették az országot – közölte Hidvéghi Balázs, hozzátéve: Gyurcsányék és a szocialisták együtt adósították el Magyarországot, tönkretették a gazdaságot, megduplázták a munkanélküliséget, agyonadóztatták a családokat, a munkavállalókat és a vállalkozásokat.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ