Cover
Belföld
Az ATV kirúgta Havas Henriket
2017-12-1910:07
havas hernik, szexuális zaklatás
Az ATV belső vizsgálatot indított a szexuális zaklatással vádolt Havas Henrik ügyében. Havast szembesítették az eredménnyel, majd közölték, hogy nem hosszabbítják meg az év végén lejáró szerződését. A műsorvezetőt több televíziós személyiség is megvádolta, köztük Baukó Éva, Görög Zita és Molnár Anikó.
A műsorvezetőt azt követően függesztették fel, hogy a televízióban vizsgálat indult zaklatási ügyei miatt. Elsőként a Való Világból jól ismert Baukó Éva állt ki a nyilvánosság elé azzal, hogy Havas Henrik szexuálisan molesztálta őt nyolc évvel ezelőtt, amikor együtt dolgoztak. Ezután még nem indult eljárás a műsorvezető ellen, az ATV mindössze annyit fűzött hozzá, hogy elutasítják az erőszak minden fajtáját. 

Baukó Évát Görög Zita követte a sorban. Bizonyíték pedig egy korábbi, 2014-es TV felvétel, ahol egyértelműen látszik, hogy a modell felháborodva utasítja vissza Havast, aki állítása szerint többször is a combjához ért. 

Később egy újabb televíziós személyiség szólalt fel az ügyben, Molnár Anikó is szexuális zaklatással vádolta meg Havas Henriket. Aztán egy üzletasszony mesélte el a TV2 hírműsorának, hogy erőszakoskodott vele a tévés. Azt mondta, csak azért nem tudta megerőszakolni, mert Havas részeg volt. 

Havas Henrik nem kívánta kommentálni a döntést, szép éveket töltött el az ATV-nél és esze ágában nincs konfrontálódni velük. 

Forrás: Magyar idők, Pesti Srácok 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ