Cover
Belföld
A DK nem kér a rasszistának és antiszemitának tartott Jobbikból
2017-12-1810:00
A Jobbikkal való együttműködés ellen foglalt állást a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában hétfőn Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció ügyvezető alelnöke.
"Azt gondoljuk továbbra is, hogy a Jobbik minden cukiskodás ellenére egy rasszista, kirekesztő, antiszemita párt. Orbán rendszerét demokratikus, normális, liberális baloldali kormányzásra kell cserélni, nem pedig egy még szélsőségesebben jobboldalira"
 – fogalmazott. A Jobbikban éppen tegnap indult belső vizsgálat, miután ismét kidőlt egy csontváz a szekrényből. Ezúttal az egyik, korábban holokauszt-tagadásért már megbüntetett debreceni városi képviselőjüknek, Ágoston Tibornak sikerült cigányoznia egy ízeset. A képviselő egy tehetségkutató pályázat kapcsán azért nem szavazta meg egy fiú támogatását, mert véleménye szerint az Arany János Tehetséggondozó Program a tehetségekről gondoskodjon. Mint hozzátette, vagy pedig csináljunk egy olyan programot, aminek mondjuk Rostás Winnetou lesz a neve és felzárkóztató programként működik.

A DK alelnöke azt is közölte, hogy a 106 körzet közül már csak 3-4 körzetben kérdéses, kit indít a párt, így a megbeszélések akár ezen a héten lezárulhatnak - íja a PestiSrácok.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ