Cover
Belföld
Orbán: a Soros-terv Magyarország szabadságát korlátozná
2017-12-0818:33
orbán viktor, soros-terv, bevándorlás
Az a cél a migránsok betelepítésével, hogy egy kevert népességű Európa jöjjön létre, ez szerepel a Soros-tervben - a miniszterelnök az ECHO TV Napi Aktuális című műsorában beszélt erről. Orbán Viktor arra hívta fel a figyelmet, hogy az Unióban zajló vita nem csak a migrációs helyzet kezeléséről, hanem a magyar szabadságról is szól. Brüsszelben ugyanis meg akarják nekünk tiltani, hogy mi dönthessük el, kikkel akarunk együtt élni. 
Itt van a kezemben, ez a Soros- terv, ez létezik, ezt ő közölte és itt olvasható benne maga a szó is, tehát a Soros-terv szót ő használja először, és azt írja, hogy itt van a hat pontból álló átfogó terv, amit közzétesz, majd a végén leírja, hogy a magyaroknak is van egy hat pontos tervük, ami szemben áll, az ő tervével és a magyarok ellenében kell ezt a tervet végrehajtani.
– ismertette a helyzetet a miniszterelnök. 

Itthon és nemzetközi szinten is folyik hazánkban egy olyan szervezkedés, amelynek célja Magyarország függetlenítésének korlátozása és mindez Soros György hálózatához köthető - hangsúlyozta Orbán Viktor. Létre fognak hozni vidéki szervezési központokat, pártszerűen fognak működni, befolyásolni akarják a magyar embereknek a döntését és azt szeretnék, ha olyan kormány alakulna Magyarországon, amely a bevándorlás kérdésében osztja Brüsszel és Soros György, illetve az ő gépezetének álláspontját. 

A kormányfő hangsúlyozta: az uniós állampolgárok többsége egyre inkább a mi álláspontunkon van, a magyar kormány ugyanis továbbra is kitart álláspontja mellett és ellenáll a kötelező betelepítésnek. 

Orbán Viktor hozzátette továbbá, hogy Magyarország tiszteletben tartja, azok véleményét, akik kevert népességű országot akarnak, illetve olyan városokat, mint Brüsszel, Köln, Bécs vagy Marseille. Emellett azt kéri, hogy mások is tartsák tiszteletben azt, hogy Magyarország egy más jövőt képzel el maga és gyermekei számára. 
Látja harcolok és remélem nem festek olyan benyomást, mint aki tart valamitől, tehát azt hiszem, hogy mi tiszta szívvel, bátran és nyíltan harcolunk a saját nemzeti érdekeink mellett és ezt azért tesszük, mert pontosan ismerjük a saját erőnket, a saját jogi lehetőségünket, és pontosan tudjuk, hogy ha kitartunk és végigmegyünk ezen az úton, akkor a végén nem csak igazunk lesz, hanem jól is fogunk járni.
A miniszterelnök arról is beszélt: Magyarországon a korábbi egyértelmű és egyoldalú baloldali média világ megváltozott, de továbbra is sajtószabadság van hazánkban. Van a keresztény, nemzeti tábornak hangja, itt van ez a televízió, amire én magam is úgy tekintek, mint a jobboldal televíziójára, ami a mi közösségünknek az értékeit képviseli, a mi világunkról, a mi életünkről szól. 

Tanulni kell a nyugat hibájából és világos választ kell adni Brüsszelnek, Magyarország nem akarja, hogy migránsokat telepítsenek hazánkba és, hogy Európa bevándorló országot csináljon hazánkból. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ