Cover
Sport
Továbbra is hibátlan az UVSE
2017-12-0620:20
Női vízilabda
Az UVSE 8-6-ra nyerte a női vízilabda OB I rangadóját a Dunaújváros ellen idegenben. A lila-fehérek így százszázalékos teljesítménnyel vezetik a bajnokságot. A mérkőzés legeredményesebb játékosa a négygólos Keszthelyi Rita volt.
A lila sapkás UVSE jól kezdte a mérkőzést Dunaújvárosban. Keszthelyi Rita vezérletével már 4-0-ra is vezettek a vendégek. A hazaiak a nagyszünetre Gurisatti Gréta bombagóljával 6-3-ra felzárkóztak, de ekkor kevesen gondolták még, hogy szorossá válhat a találkozó. A 3. negyed végén ismét Keszthelyi villant, így már 7-4 állt az eredményjelzőn.
A zárónegyedben Keszthelyi büntetőt hibázott 7-5-nél. A túloldalon Szilágyi Dorottya viszont távolról lepte meg Gangl Edinát, így négy perccel a vége előtt 7-6-ra zárkózott az Újváros. A végén az UVSE nem engedte ki a kezéből a győzelmet. Keszthelyi Rita negyedik góljával beállította a 8-6-os végeredményt, így Benczur Márton együttese továbbra is százszázalékos a bajnokságban.
A hétvégén a női vízilabdázókra a Magyar Kupa négyes döntője vár, ahol a Dunaújváros a BVSC-vel, az UVSE pedig a Ferencvárossal találkozik majd.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ