Cover
Belföld
Havas tagad, Baukó Éva további áldozatokról beszél
2017-12-0608:00
havas henrik, zaklatás, baukó éva
Tovább dagad Havas Henrik szexuális zaklatási ügye. Egy valóságshowból ismert nő, Baukó Éva a közösségi oldalán számolt be arról, hogy nyolc éve az újságíró szexuálisan zaklatta őt, ezen kívül az ECHO TV-nek nyilatkozva további áldozatokról is beszélt. Havas Henrik kollégánknak nem akart interjút adni, ugyanakkor tagadta a vádakat. Az ATV vizsgálja a műsorvezető ügyét. 
A fiatal nő beszámolója szerint a sorozatos molesztálás a munkahelyén történt, amikor asszisztensként dolgozott az ismert tévésnél, aki, miután a nő nem tett eleget a kívánságainak, kirúgta. Baukó Éva szerint az egész eset közrejátszott abban, hogy az italhoz nyúlt, depressziós és pánikbeteg lett. Kollégánknak sikerült elérni Baukót, aki szerint Havas szexista megjegyzései később konkrét ajánlatokkal is párosultak. 
„Neki világéletében csinos fiatal barátnői voltak, akiket anyagilag támogatott, fizette az albérletet és szponzorálta anyagilag akár a tanulmányaikat is, cserébe ugye azt kérte volna tőlem, hogy szexuálisan elégítsem őt ki, legyek a barátnője és mindenféle perverz dolgát teljesítsem”
– ezt mondta Híradónknak az egykori valóságshow-szereplő. Havas Henrik tagadja, hogy szexuálisan zaklatta volna Baukó Évát. Az újságíró a Blikknek azt nyilatkozta, nem érdekli mit mond a nő, szerinte ugyanis Baukó hazudik. Televíziónk is szerette volna megszólaltatni Havast, azonban riporterünknek nem volt hajlandó nyilatkozni.
Az ATV vezetősége egyébként közölte: vizsgálják Havas Henrik ügyét és csak ezután döntenek arról, hogy felfüggesztik-e az újságíró műsorát.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ