Cover
Sport
Folytatnák a veretlenségi szériát Újpesten
2017-12-0516:20
futball, Újpest
A saját játékával vághat vissza az Újpest FC a Puskás Akadémiának a labdarúgó OTP Bank Liga téli zárófordulójában a csapat vezetőedzője szerint. A lila-fehérek így tovább növelhetnék öt mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatukat.
Bár a lila-fehérek három győzelem után a hétvégén csupán döntetlent játszottak hazai pályán az újonc Balmazújváros ellen, 26 ponttal így is a negyedik pozíciót foglalják el a tabellán. Nebojsa Vignjevics vezetőedző összességében elégedett az őszi szezonnal.
„A Puskás nagyon jó csapat. Bár az eredményeik mást mutatnak, mégis nagyon erős játékoskeretük van és tudjuk jól, hogy milyen veszélyesek. Ezt tapasztaltuk is, amikor legutóbb legyőztek minket. Vissza kell térnünk a saját játékunkhoz, tehát a legutóbbi meccsünkhöz képest jobban kell küzdenünk és sokat dolgoznunk. Ha jól játszunk, akkor pedig a pontok is jönni fognak” – mondta a vezetőedző az Echo TV-nek .
Már tíz találatnál jár a bajnokságban Novothny Soma, aki visszavágna a Puskás Akadémiának a hazai vereségért és azt sem bánná, ha ezúttal nem az ő góljaival nyerne a csapat.
„Legutóbb nagyon csúnya vereséget szenvedtünk el tőlük itthon, amit nem felejtettünk el. Igazából az, hogy kinek a góljaival hozzuk el a három pontot, az teljesen mindegy, csak nyerjünk, mert akkor teljesen meg lehetünk elégedve ezzel a szezonnal” – nyilatkozta a támadó.
Az Újpest szeptemberben hazai pályán 3-1-re kapott ki a Puskás Akadémiától a bajnokságban. Szombaton 15 óra 30 perctől a Pancho Arénában találkoznak a felek.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ