Sport
Felzárkózott a Haladás
2017-12-0422:00
futball, Haladás
Alig több mint egy hete szinte reménytelen volt a Haladás helyzete a labdarúgó OTP Bank Ligában. Azóta a szombathelyiek a Ferencvárost és a Puskás Akadémiát is legyőzték, és felzárkóztak a mezőnyhöz.
A Ferencváros ellen nagy meglepetésre 2-1-re nyert még november 25-én a Szombathelyi Haladás, amely így avatta fel tétmérkőzésen új stadionját. Azóta Felcsúton is sikerült győznie az új szlovák vezetőedző, Michal Hipp együttesének, amelyben több idősebb játékost is rehabilitáltak, és a rutin rögvest hat pontot eredményezett.
"Nyilván ráléptünk egy helyes útra, ezen kell maradni, de a magyar NB I-ben nincs olyan mérkőzés, amelyiken ne lehetne a győzelem szándékával pályára lépni, úgyhogy így készülünk minden egyes mérkőzésre" - mondta Schimmer Szabolcs, a vasiak ismét lehetőséget kapó szélső védője. "Úgy gondolom, minden edző az általa legjobbnak vélt tizenegyet kell, hogy pályára küldje. Örülök, hogy most lehetőséget kaptam, igyekszem élni vele."
Schimmer Szabolcsékra az idén még egy bajnoki vár. A Haladásnak szombaton hazai pályán a Videoton ellen sem lesz egyszerű dolga, igaz, a Fradi ellen sem a szombathelyiek voltak az esélyesek.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ