Belföld
Szanyi szerint Orbánék elmebetegek
2017-12-0213:00
szanyi tibor
Láthatóan idegesen és semmitmondóan nyilatkozott Szanyi Tibor szocialista európai parlamenti képviselő, amikor az Echo TV Informátor című műsorának stábja Brüsszelben arról érdeklődött tőle, hogy magyar politikusként, miért szavazta meg azt az uniós jelentést, amely értelmében bevándorlókat kellene befogadnia hazánknak. 
Szanyi Tibor riporterünk érdeklődésére csak annyit tudott mondani, hogy a magyar kormány elmebeteg, mert állítása szerint Orbán Viktor miniszterelnök és kabinetje csak az uszításhoz ért és fogalma sincs Európáról.
Az Informátor stábja megszólaltatta Tőkés László európai parlamenti képviselőt is, aki szerint azzal, hogy a magyar baloldali képviselők megszavaztak az Európai Parlamentben egy olyan javaslatot, amely eredményeként Magyarországnak migránsokat kellene befogadni, kimerítik a nemzetárulás fogalmát.
A Demokratikus Nemzeti Néppárt idevonatkozó közleménye szerint a párt feljelentést tesz a Btk. 144.§. (1) bekezdésbe ütköző és a (2) bekezdés b) pontja szerint minősülő hazaárulás bűntettének alapos gyanúja miatt Szanyi Tibor, (MSZP), Niedermüller Péter (DK), Molnár Csaba (DK), valamint Jávor Benedek (Párbeszéd) Európai Parlamenti képviselők ellen.
Az Echo TV-nek nyilatkozó baloldali EP-képviselők közül egyikükben sem merült fel, hogy hazaárulást követtek volna el, és mindannyian cáfolták, hogy létezne Soros György tőzsdespekulánsnak terve arra, hogy migránsokkal árassza el Európát. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ