Cover
Sport
A bajnok Honvédot fogadja a DVSC
2017-12-0120:00
futball
Igazi rangadó vár a hétvégén a DVSC-re. A tabellán harmadik Debrecen a negyedik Honvédot fogadja a Nagyerdei Stadionban. A Loki szeretne győzelemmel búcsúzni az év utolsó hazai meccsén a debreceni közönségétől.
A Budafok elleni kupagyőzelem után jó hangulatban edzettek a DVSC játékosai a pallagi edzőközpontban. A háromgólos sikerből Tisza Tibor két találattal vette ki a részét. A támadó szerint az a találkozó remek felkészülést jelentett a hétvégi, Honvéd elleni bajnokira. „Szerintem 50-50% esély van arra, hogy melyik csapat szerzi meg a győzelmet. A forma alapján viszont nekünk állhat a zászló, de ezért nagyon sokat kell tenni és a csapatnak azt az arcát kell mutatni, amit most a Vasas ellen is mutatott."
A két együttes között mindössze 3 pont a különbség, így igazi rangadóra van kilátás. A Honvéd legutóbb hazai pályán kapott ki a Mezőkövesdtől, a DVSC viszont 5-1-re győzött Angyalföldön. Hosszú idő után végre szinte teljes értékű keret áll a vezetőedző rendelkezésére, utolsóként Tabakovic is edzésbe állt. A DVSC vezetőedzője, Herczeg András örül a bő keretének, és a várakozás feletti szereplésnek: „Az mindig kellemes gond, amikor jó formában vannak a játékosok és mindenki úgy lép pályára, hogy jó formában van, gólokat tud elérni. Ki kell emelni, hogy a mezőnymunkában is tevékenyen kiveszik a részüket. Én szeretném, ha ez a Honvéd ellen is így történne és így folytatódna." A találkozót szombaton délután fél négykor rendezik a Nagyerdei Stadionban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ