Cover
Belföld
Tombol a cukiságkampány a Jobbik köreiben
2017-11-2916:00
jobbik
Az egykori radikális párt mára Nyugdíjas Tagozatot alapított és Vona Gábor pártelnök rendszeresen fotózkodik kiskutyákkal. Ezt azonban a párt hívei egyre kevésbé nézik jó Szemmel.
A Jobbik mára sok tagot veszített Vona pálfordulásának köszönhetően. Még a kormány leváltásának kedvéért sem állna össze Molnár Gyula és az MSZP a Jobbikkal. Molnár Gyula ajkai fórumán többször is nyomatékosan hangsúlyozta, hogy átlát a felszínen, és a cukiságkampány csak a látszat. Határozott véleménye volt a politikusnak arról, mi folyik a Háttérben.
„Lehet, hogy valaki most vizslával fotóztatja magát és eljátssza, hogy az unió legnagyobb barátja, de mégis azt gondoljuk, hogy titokban a gárdamellény ott van a gardróbban és esténként csak felpróbálja és feszít a tükör előtt. Mi a túrónak szavaznánk egy olyan pártra, amiről nem tudjuk mit akar”.
– mondta az MSZP elnöke.
Erőss Bulcsú néhány évvel ezelőtt Pápa egyik önkormányzati képviselője volt, azonban több társával együtt ő is kiábrándult a párt által követett kiismerhetetlen taktikából. Azt mondja, a néppártként tetszelgő Jobbik ma már nem az, ami mögé egykor beállt. Az álláspontok folytonos változtatása nem egyszer történt meg a párton belül. Például a Jobbik egyik fő célja volt korábban, hogy ne engedje be az országba a migránsokat. Mára ez is megváltozott.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ