Cover
Sport
A hétvége rangadója: Fradi-Videoton
2017-11-2919:00
futball, ferencváros, videoton, otp bank liga
Szombat este Ferencváros-Videoton mérkőzést játszanak az OTP Bank Ligában. A listavezető fehérváriak az ősz rangadóján első számú riválisukhoz látogatnak.
Pátkai Máté lő 17 méterről és gól. Ezzel a találattal már a 12. percben vezetett a Videoton a Fradi ellen a két csapat augusztusi egymás elleni meccsén. A vége 3-1 lett a fehérváriaknak. A zöld-fehérek most hazai pályán visszavágnának. Erről Thomas Doll vezetőedző beszélt a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón, aki szombaton a csatársorban nem számíthat sérülés miatt Böde Dánielre és eltiltás miatt Priskin Tamásra sem.  
„Lovrencsics Balázs biztosan játszani fog. Sokat kellett kihagynia, nagy tűz ég benne, kicsit vissza is kellett fogni. Nagyon sok erőt fog fölvinni a pályára, örülök, hogy visszatér" – mondta a Ferencváros vezetőedzője. A csapat hálóőre, Dibusz Dénes elmondta, kapusedzőjével egész héten a Videoton eddigi góljait elemezték. "Próbálunk valami kis rendszert és tudatosságot, és olyan begyakorolt dolgokat kivenni ezekből az akciókból, gólokból, amikre fel tudunk készülni." A két csapat között jelenleg 3 pont a különbség. A Ferencváros-Videoton találkozó szombaton este fél nyolckor kezdődik a Groupama Arénában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ