Cover
Belföld
Vona: Megváltoztam
2017-11-2815:45
jobbik, vona gábor
Megváltoztam - ezt mondta a Jobbik elnöke az ATV műsorában, amikor arról kérdezték ellenségből, hogyan lett barátja a zsidóság. Az Echo TV híradója a párt országgyűlési képviselőjét, Dúró Dórát is megkérdezte a pálfordulásról. Ő úgy gondolja sosem voltak antiszemiták és nem mennek szembe korábbi értékrendjükkel. 
A Jobbik elnöke látszólag nem hisz az örök érvényű dolgokban. Az ATV-ben arra a kérdésre, hogy mégis mitől lett barátja a zsidóságnak, akiket korábban ellenségnek tekintett, úgy felelt: megváltozott. 
„Sok olyan élményt, tapasztalatot szereztem, melyekben felismertem, hogy a magyar társadalomban azok a történelmileg megörökölt konfliktusok, megosztottságok, melyek korábban engem, sok politikust és pártokat különválasztottak, ezek nem előreviszik az országot, hanem hátra.”
– mondta a Jobbik elnöke. Az Echo TV híradójának stábja megkérdezte a Jobbik egyik országgyűlési képviselőjét, hogy ő maga is csatlakozott-e a nagy megváltozáshoz. Dúró Dóra véleménye szerint, pártja soha nem volt antiszemita. A képviselő nem gondolja, hogy a Jobbik teljesen szembemenne a korábbi értékrendükkel.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ