Cover
Belföld
Sikeres a nemzeti konzutáció
2017-11-2811:20
A határidő lejárta előtt minden eddiginél többen, majdnem kétmillióan töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet. Ez az eddigi legsikeresebb konzultáció - mondta Tuzson Bence a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár. A politikus szerint az ellenzéki pártok látva a kezdeményezés sikerét, folyamatosan támadják és próbálják hiteltelenné tenni a konzultációt.
Az elmúlt napokban az LMP, az MSZP, a DK, az Együtt és a Jobbik közösen támadta meg a konzultációt. LMP társelnökei miután megtekintették a konzultáció gyűjtő és tárolóhelyeit, hazugságnak nevezték a konzultáció eddigi eredményeit. Tuzson Bence szerint nem csoda, hogy Hadházy Ákos így reagált a konzultáció sikerére, hiszen az LMP Európai Parlamenti képviselője Meszerics Tamás is megszavazta a kötelező betelepítési kvótát, valamint rajta van Soros Györgyhöz közel álló képviselők listáján.
Hidvéghi Balázs a Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatóján kiemelte, hogy „a baloldalról régen tudjuk, hogy úgy táncol ahogy Soros fütyül és a magát nemzetinek hazudó Jobbik is beállt a sorba és Soros érdekeinek megfelelően jár el.” A politikus kiemelte: az ellenzék Soros oldalán áll. Hidvéghi Balázs hangsúlyozta: „Soros és a brüsszeli szövetségesei nem akarják, hogy a magyar emberek véleményt mondjanak a migrációról, így minden eszközzel támadják azt, ezzel belerúgnak közel kétmillió emberbe, aki kitöltötte az ívet és véleményt mondott. Az ellenzék ezzel újra és újra bebizonyítja, hogy nem lehet rájuk számítani az ország védelme érdekében” – jelentette ki a politikus.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ